Bestuur

Bestuur

 
Voorzitter Joke van Helvoort Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Miep Kosters Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Rob van Hettema Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     

 

Leden administratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Evenementencommissie

 

 

 

           Evenementencommissie

voorzitter Harrie de Brouwer  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kees van den Bersselaar
Frans van Empel
Ton van Lisdonk
Nel Verstijnen
Peter Pellegrom
Guus Daems

Onderhoudscommissie

 
Onderhoudscommissie
Voorzitter Frans Brekelmans (V) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kees van den Bersselaar
Ben Ermen
Mari van de Heuvel
Ad van Lier
Riet Scheepens
Guus Daems

Barcommissie

 
Barcommissie
Voorzitter Ton van Esch Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Joke Jonkers
Ans van Empel
Gonny van de Heuvel
Willy van Riel

PR commissie

PR commissie
Voorzitter Mia van Dummelen (v) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
John Fidom
Ad van Helvoort
Joost Wagenmakers
Website Mia van Dummelen
Ad van Helvoort
Facebook Mia van Dummelen