Dinsdagmiddag regiomix

,

pcorookvrij

Attentie

Roken is op onze sportaccomodatie nergens toegestaan.

Er is wel voor rokers is een kleine ruimte vrijgelaten in de overdekte fietsenstalling.

Dinsdagmiddag regiomix

Elke dinsdagmiddag, met een enkele uitzondering die tijdig van te voren kenbaar wordt gemaakt, houdt Petanque Club Oisterwijk open huis van 13.30 uur tot ± 17.00 uur of zoveel later als nodig is.. We noemen dat de regiomix.

IMG5036a

Iedereen die petanque speelt is welkom. Of u lid bent van een vereniging maakt niet uit. De sfeer is altijd goed en er wordt ontspannen gespeeld. De banen zijn open vanaf 13.00 uur. Om mee te kunnen doen moet u vóór 13.30 uur zijn ingeschreven.

Uiteraard houden we rekening met de corona regels en kunt u veilig spelen. Er wordt op 1,5 m van elkaar gespeeld; er zijn stricte regels voor het gebruik van toiletten en van de kantine en er zijn voldoende desinfectiemiddelen. Met 46 buitenbanen is voldoende afstand geen enkel probleem. (NB de foto hiernaast is van voor de corona crisis)

Tot 1 oktober wordt normaal gesproken buiten gespeeld. Na 1 oktober tot 1 april en in geval van slecht weer kan worden gekozen voor binnenspelen, mits de coronaregels dat toestaan.

Er wordt een bescheiden bijdrage gevraagd van - op dit moment  - € 2,= p.p.. Zestig procent van de opbrengst van deze bijdrage wordt weer uitgekeerd in de vorm van prijzen. Het aantal prijzen is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Als je belangstelling hebt, kom dan gewoon binnen lopen en meldt u aan de wedstrijdtafel. De wedstrijdleider van dat moment kan u volledig informeren over de gang van zaken en u desgewenst inschrijven.

Je mag natuurlijk ook gewoon even komen kijken en de sfeer proeven. Wij zijn ook op woensdagmiddag, woensdagavond, en zondagmorgen aanwezig. Als je serieuze belangstelling heeft voor het lidmaatschap, kunt je ook 2 à 3 keer op een van deze tijden meespelen. Meld je gewoon even bij onze bar vrijwilligers. Die verwijzen je wel naar de juiste persoon.

Helaas heeft deze activiteit in verband met de coronamaatregelen lange tijd stil gelegen.

Met veel plezier kondigen we aan dat  de dinsdagmiddagregiomix op dinsdag 13 juli om 13.00 uur wordt hervat.

Je bent van harte welkom