Bezoekers

,

pcorookvrij

Attentie

Roken is op onze sportaccomodatie nergens toegestaan.

Er is wel voor rokers is een kleine ruimte vrijgelaten in de overdekte fietsenstalling.

Bezoekers welkom

Geniet van een Franse sfeer op eigen bodem

Ring-boulesAls deze coronatijd ons iets heeft laten zien, dan is het toch wel dat we met z’n allen behoefte hebben aan gezellige, sociale contacten. De hele dag thuis zitten is ook niet alles. En nu de coronaregels beetje bij beetje worden versoepeld, is dit dé uitgelezen kans om weer eens lekker sportief aan de gang te gaan bij een toffe sportvereniging.
En wil je er ook nog eens een Frans vakantiegevoel bij krijgen…..kom dan boulen.

In Nederland wordt jeu de boules (of ‘pétanque’) vaak gezien als een sport voor ouderen. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar ook niet-gepensioneerden en jongeren beleven veel plezier aan deze uitdagende bezigheid, waarbij meer komt kijken dan zomaar wat ballen gooien. Het gaat bij pétanque vooral om techniek en tactiek.

Daarom vinden wij het leuk om u kennis te laten maken met onze fantastische sport. Want een sport is het, maar het is ook nog eens gezellig en….goed betaalbaar.

Waar vind je Petanqueclub Oisterwijk (PCO)?

IMG5036aHet is mischien even zoeken, want onze club zit een beetje verscholen, achterin aan de Moergestelseweg 32-D (Sportpark d’n Donk) in Oisterwijk. We hebben daar een schitterende accommodatie waar we trots op zijn met 42 buitenbanen en 12 binnenbanen.

We zijn daar altijd op:
.........................................woensdagmiddag 13.30 - 17.00 uur
..........................woensdagavond 19.00 - 22.00 uur
..........................zondagochtend 10.00 - 13.00 uur

Verder organiseren we regelmatig toernooien, waarmee je op zo’n dag van 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur “onder de pannen” bent. En voor leden die dat willen is er de mogelijkheid deel te nemen aan competities van de NJBB (Nederlandse Jeu de Boules Bond)

Wil je ’t ook eens proberen?

Je kunt zonder enige verplichting één maand naar eigen keuze uitproberen of je ’t leuk vindt. We zorgen in die tijd dan voor deskundige begeleiding en natuurlijk ook voor echte jeu de boules-ballen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mia– 013-5282302 of Harrie – 013-5217337. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via onze website www.petanquecluboisterwijk.nl

Kortom… Wil je kennismaken met een laagdrempelige en toch uitdagende sport en wil je genieten in een ontspannen sfeer? Je bent van harte welkom. Graag tot gauw bij onze club!

IMG1605

Iedereen kan het leren

Als je het eens wilt proberen of petanque mischien ook voor u een geschikte sport is, kan dat ook. Je kunt een maand lang gratis meedoen. Als het even kan krijgt je dan begeleiding van een van onze trainers.Het lijkt wel gemakkelijk, en dat is ook zo, maar als je echt petanque wilt spelen, waardoor het spel veel leuker wordt vraagt dat toch enige oefening. Je hoeft overigens die eerste tijd zelf helemaal niets mee te brengen. PCO beschikt over meer dan voldoende materialen om je te helpen. Als je door wilt gaan krijg je persoonlijk advies van onze trainers over de aan te schaffen materialen (boules).

Opleiding

Je kunt  (tegen een geringe vergoeding van € 20) ook als gast deelnemen aan een van onze trainingscursussen. Zo'n curssus bestaat uit 6 bijeenkomsten van ongeveer 2 uur. PCO beschikt over twee uitstekende trainers die u de eerste beginselen van het spel en de techniek kunnen bijbrengen. Dat is belangrijk, omdat kennis van het spel, van de technische en tactische mogelijkheden, en van de spelregeles het speelplezier verhoogt.

Als u lid wordt, wordt uw bijdrage weer terugbetaald.

Probeer het eens. Je zult ervan opkijken.