Bezoekers

Bezoekers welkom

Als u eens wilt komen kijken, dan bent u altijd van harte welkom op onze akkomodatie op het Sportpark Den Donk (Moergestelse weg 32-d) als we aanwezig zijn. U kunt gewoon binnenlopen, rondkijken of een kopje koffie drinken. PCO heeft een fraaie akkomodatie met zowel binnen- als buitenbanen en staat bekend om zijn gezellige ambience.

Waarschijnlijk zult u al dan heel snel worden aangesproken door een van onze leden die u welkom heet en u de weg wijst.

IMG1605

Iedereen kan het leren

Als u eens wilt proberen of petanque mischien ook voor u een geschikte sport is, kan dat ook. U kunt een maand lang gratis meedoen. Als het even kan krijgt u daarbij begeleiding van een van onze trainers. U hoeft daarvoor helemaal niets mee te brengen. PCO beschikt over meer dan voldoende materialen om u te helpen. Als u door wilt gaan krijgt u persoonlijk advies van onze trainers over de aan te schaffen materialen (boules).

Opleiding

U kunt als gast (tegen een geringe vergoeding van € 20) ook deelnemen aan een van onze trainingscursussen. Een curssus bestaat uit 8 bijeenkomsten van ongeveer 2 uur. PCO beschikt over twee uitstekende trainers die u de eerste beginselen van het spel en de techniek kunnen bijbrengen. Dat is belangrijk, omdat kennis van het spel, van de technische en tactische mogelijkheden, en van de spelregeles het speelplezier verhoogt.

Als u lid wordt, wordt uw bijdrage weer terugbetaald.

Probeer het eens. U zult ervan opkijken.