Open dag PCO

IMG 0605
Zaterdag 15 september organiseerde PCO de eerste open dag voor verenigingsbesturen. De besturen van alle 85 Oisterwijkse verenigingen werden uitgenodigd om met elkaar kennis te maken, en te overleggen over gemeenschappelijke problemen, en kansen en last but not least om kennis te maken met de petanquesport. Deze dag was opgezet in samenwerking met de RABO bank en met steun van NOC/ NSF. De RABO bank heeft zelfs een prachtige wisselbeker ter beschikking gesteld.

Helaas hebben slechts elf verenigingen aan deze oproep gehoor gegeven. Dat kan natuurlijk beter. Maar, het was iets nieuws dat voor de eerste keer georganiseerd werd. PCO heeft het voornemen om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Wij hopen natuurlijk wel dat de belangstelling dan gaat groeien.

De elf wel vertegenwoordigde  besturen heben er alvast geen spijt van gehad. Het werd een sportief geslaagde en feestelijke bijeenkomst. De prachtige wisselbeker ging na een sportive strijd voor de eerste keer naar  Birdgeclub Pannenschuur 2018.