Koninklijk Onderscheiden

Kees van den Bersselaar

626914e85ca18.jpg

Een grote witte Rolls Royce stopte op dinsdag 26 april 's morgens in de Canisiusstraat voor de deur van Marianne en Kees van den Bersselaar die klaar stonden om een dagje met de familie naar de Biesbosch te gaan. De burgemeester stapt uit en laat de totaal verblufte Kees weten, dat hij zijn dagje Biesbosch maar moet vergeten en dat het Zijne Majesteit behaagd heeft hem als lid op te nemen in de Orde van Oranje Nassau. Het was even "slikken" vertelde zoon Roel, maar toen had Kees zich weer in de hand en liet zich op zijn bekende onverstoorbaar manier het lintje opspelden.

Kees werd onderscheiden voor zijn vele verdiensten als vrijwilliger in Udenhout en Oisterwijk en niet in de laatste plaats voor PCO.

We feliciteren Kees van harte en natuurlijk met hem zijn echtgenote Marian die zichzelf als vrijwilliger ook niet onbetuigd heeft gelaten en  zonder wie dat alles niet mogelijk zou zijn geweest.