Uitslag Damestoernooi 2022

Damestoernooi 2022

Ondanks de slechte weersvoorspellingen begonnen de dames de dag toch dapper buiten. Het was ook even aangenaam weer, maar al na een uur ging het faliekant mis. Het ging regenen (soms met bakken tegelijk) en het hield tot laat in de avond niet meer op. Dat kon de pret evenwel niet drukken. Er werd binnen verder gespeeld.

Helaas was het aantal deelnemers beperkt. Corona lijkt bij veel van onze rouwe bezoekers en bij onze leden het heilige vuur te hebben gedoofd. Dat deed nochtans niets af aan de gezelligheid en de sportieve uitdaging die het damestoernooi zoals altijd kenmerkte. Er werd hard gestreden om de punten, maar voor de rest gunde men elkaar allles. Dat tekent de sfeer.

De finale tussen de beste teams van Poule A en Poule B resp. Kitty Ritsema met Bertie Piët (beiden PCO) en Annemie van den Dungen(PC Dongen)  metJaenne Emmen (PCO) werd door het laatste team gewonnen. Een bijzondere vermelding verdient het team Kitty en Berdie. Voor Berdie was het het eerste toernooi ooit dat ook nog eens een finaleplaats opleverde.