Rabobank clubactie

Stem voor PCO

Beste leden van PCO,

Een dezer dagen valt bij alle leden van de Rabobank Hart van Brabant de uitnodiging binnen om te stemmen voor de Rabo ClubSupport 2020. Met deze campagne ondersteunt de Rabobank de verenigingen binnen haar werkgebied. Ook PCO heeft een verzoek ingediend om in aanmerking te komen voor ondersteuning.

Alle leden krijgen vijf stemmen die ze kunnen inzetten op hun favoriete vereniging. De stemperiode loopt van 5 oktober t/m 25 oktober. Per vereniging kunnen maximaal 2 stemmen worden ingezet. Wij als PCO zouden het erg fijn vinden als u ook aan onze vereniging 2 stemmen wilt geven.

Heb je vrienden of kennissen die ook kunnen stemmen, breng als het kan PCO onder hun aandacht.

Geef PCO 2 stemmen.

Het stemmen voor de Rabo ClubSupport is dit jaar helemaal anders dan andere jaren. Sommige leden hebben een mail gekregen en andere leden hebben niets ontvangen. Het stemmen dit jaar gaat via Rabo internet bankieren. Als je lid bent van de Rabobank kun je stemmen en dit moet je als volgt doen.

Start met inloggen op Rabo internet bankieren en dan:

1. Kies voor: “Zelf regelen”
2. Kies voor: “Lidmaatschap”
3. Kies voor: “ClubSupport”
4. Kies voor: “meer over Raboclubsupport”
5. Kies voor: 'Selecteer je favoriete clubs' om vervolgens naar de deelnemers te gaan.

Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op 'Stap 2'. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs. Druk daarna op 'Stemmen indienen' om je stem uit te brengen.

Per vereniging kun je maximaal 2 stemmen inzetten. Wij als PCO zouden het erg fijn vinden als u aan onze vereniging 2 stemmen wilt geven.

Stemmen is nog mogelijk tot en met 25 oktober. Hopelijk lukt het allemaal.

Hartelijk dank.
Met vriendelijke groet,